Coaching

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself

Liefde

Coaching voor zelfliefde: hoe vind ik dat? 
De kunst van het heruitvinden van jezelf.

Relatie

Coaching voor koppels, maar ook in relatie
tot familie, vrienden en zakelijke relaties.

Communicatie

Ontdek hoe de kracht van taal je brein beïnvloed en jouw realiteit creëert. 

In de krant!

Voor de aankomende RelatieBoost seminars stond ik begin maart paginagroot in 

de krant. Het is een superleuk artikel geworden dat goed verwoord wat ik doe en vooral waarom.
Nieuwsgierig? Klik op onderstaande button om het artikel te lezen (PDF).

Druk, druk, druk.

Loop jij ook helemaal over? Word alles je teveel? Leid je niet het leven dat je wilt leiden? Dat terwijl je al zo lang wacht op die grote doorbraak?

Elke dag worden we gebombardeerd met impulsen via social media, electronica, werk, familie en kinderen of iedereen om je heen die al net zo druk is als jij.

Je bent aan het rennen en vliegen om alle ballen hoog te houden, maar aan het eind van de dag blijf je alsnog met een leeg en onbevredigd gevoel achter.

Je bent onrustig en mist de kracht, innerlijke rust en energie om zo nog langer door te blijven gaan. 

Relatie coaching

Het leven vraagt al enorm veel van ons door alles wat we moeten. Je kan je voorstellen dat dit een enorme druk legt op je relatie ook. Er blijft maar weinig tijd over voor de liefde lijkt het wel. Er zijn meer singles dan ooit en meer scheidingen dan ooit. Dat zegt genoeg dat er behoefte is naar tools om nu echt eens blijvend gelukkig te worden in de liefde of het vinden van een blijvende liefde. De laatste jaren komen er steeds meer singles en koppels voor relatiecoaching bij mij. Soms als ze al jaren ongelukkig zijn maar ook steeds vaker willen stellen aan hun relatie werken voor meer verdieping en zo een nog hoger level te bereiken in de liefde. En zien dit als persoonlijke ontwikkeling voor hun relatie. Naast 1 op 1 relatiecoaching geef ik ook seminars hier over. 

Kijk op de 'seminar pagina'  wanneer de RelatieBoost seminars gegeven worden.

"Het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn Janneke"...

Tijdens mijn intake kwam deze zin enorm binnen. Dit zorgde ervoor dat ik (en mijn lichtelijk sceptische houding) deze uitdaging ben aangegaan. Onder het mom ‘we zullen wel zien wat het me brengt!’.

Nu kan ik zonder twijfel zeggen dat ik weer lekker in mijn vel zit, oprecht gelukkig ben, begrijp hoe mijn hersenen werken en dat ik weet hoe ik met mijn gedachtes om moet gaan.

De Neurofeedback én vooral de coaching van Desirée zorgt er keer op keer voor dat ik weer met vernieuwde, nieuwe energie de deur uit ga. En dat doet me goed. Ik gun dit iedereen!

Janneke O. uit Nijmegen
Ik heb bij Desiree neurofeedback trainingen gedaan voor mijn ADHD en dit is zeer goed bevallen, daarnaast heb ik met mijn vrouw relatie coaching bij haar gedaan dit was zeer succesvol. Desiree is een gedreven gepassioneerde vrouw die haar hart op de goede plek heeft en met haar klanten meedenkt en een echte coach is. Ze is lief maar ferm, ze draait er geen doekjes om heen als het op veranderingen aankomt. We zijn zelfs een beetje van haar gaan houden.
Willem S. uit Tilburg

Geluk aantrekken

Je weet wat je wilt, maar je lijkt er maar niet te komen. Herken je dit?

Dan ben je zeker niet de enige! In de zeven jaar dat ik nu fulltime coach, heb ik veel klanten geholpen die met dit soort klachten binnen kwamen. Vaak hadden zij al van alles geprobeerd maar bracht niets hen de blijvende gedragsverandering waardoor zij zich ook gelukkig bleven voelen. Ik kan je helpen! Ik coach op een eenvoudige manier waardoor het leuk wordt om aan jezelf te werken en oude patronen los te laten. Ik laat je inzien hoe jouw brein je telkens weer voor de gek houdt en ik leer je hoe jij je eigen patronen kunt tackelen. Waardoor zij je leven niet meer leiden, maar enkel jij je leven volledig leeft!

Ik geef je de tools om weer terug in je kracht te komen en leer je hoe je GELUK zelf aantrekt.

"The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself"