arrow_drop_up arrow_drop_down

Coaching

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself

Liefde

Coaching voor zelfliefde: hoe vind ik dat? 
De kunst van het heruitvinden van jezelf.

Relatie

Coaching voor koppels, maar ook in relatie
tot familie, vrienden en zakelijke relaties.

Communicatie

Ontdek hoe de kracht van taal je brein beïnvloed en jouw realiteit creëert. 

Druk, druk, druk.

Loop jij ook helemaal over? Word alles je teveel? Leid je niet het leven dat je wilt leiden? Dat terwijl je al zo lang wacht op die grote doorbraak?

Elke dag worden we gebombardeerd met impulsen via social media, electronica, werk, familie en kinderen of iedereen om je heen die al net zo druk is als jij.

Je bent aan het rennen en vliegen om alle ballen hoog te houden, maar aan het eind van de dag blijf je alsnog met een leeg en onbevredigd gevoel achter.

Je bent onrustig en mist de kracht, innerlijke rust en energie om zo nog langer door te blijven gaan. 

"Het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn Janneke"...

Tijdens mijn intake kwam deze zin enorm binnen. Dit zorgde ervoor dat ik (en mijn lichtelijk sceptische houding) deze uitdaging ben aangegaan. Onder het mom ‘we zullen wel zien wat het me brengt!’.

Nu kan ik zonder twijfel zeggen dat ik weer lekker in mijn vel zit, oprecht gelukkig ben, begrijp hoe mijn hersenen werken en dat ik weet hoe ik met mijn gedachtes om moet gaan.

De Neurofeedback én vooral de coaching van Desirée zorgt er keer op keer voor dat ik weer met vernieuwde, nieuwe energie de deur uit ga. En dat doet me goed. Ik gun dit iedereen!

Janneke Oostelbos

Geluk aantrekken

Je weet wat je wilt, maar je lijkt er maar niet te komen. Herken je dit?

Dan ben je zeker niet de enige! In de vijf jaar dat ik nu fulltime coach, heb ik veel klanten geholpen die met dit soort klachten binnen kwamen. Vaak hadden zij al van alles geprobeerd maar bracht niets hen de blijvende gedragsverandering waardoor zij zich ook gelukkig bleven voelen. Ik kan je helpen! Ik coach op een eenvoudige manier waardoor het leuk wordt om aan jezelf te werken en oude patronen los te laten. Ik laat je inzien hoe jouw brein je telkens weer voor de gek houdt en ik leer je hoe jij je eigen patronen kunt tackelen. Waardoor zij je leven niet meer leiden, maar enkel jij je leven volledig leeft!

Ik geef je de tools om weer terug in je kracht te komen en leer je hoe je GELUK zelf aantrekt.

"The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself"

Minimale Cookies